sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Financiële oplossingen voor ondernemers

Het is een fantastisch gevoel om je eigen onderneming te beginnen. Graag zou je gelijk je idee, creativiteit en enthousiasme om willen zetten in succes. Je hebt een succesfactor die je onderscheidt van de rest. Het laatst waar je dan aan wilt denken zijn de onderwerpen waar je als ondernemer aan moet voldoen.

 

Je administratieve problemen oplossen? Zo makkelijk kan het

Voor veel ondernemers zijn het vooral de administratieve werkzaamheden die kopzorgen met zich meebrengen. Als (startende) ondernemer, is het je verantwoordelijkheid om je administratie op orde te hebben. Enkele belangrijke taken waar je aan zou kunnen denken zijn:

✓ Omzetbelasting indienen
✓ Facturen boeken en bijhouden
✓ Bankmutaties monitoren
✓ Inboeken van inkooporders
✓ Debiteuren en crediteuren beheer
✓ Rapportages

 

Veel ondernemers komen hier in de problemen.

Vaak weerhoudt dit ondernemers ervan daadwerkelijk een onderneming te starten. Het vergt secuur werk en je zit soms uren je administratie bij te houden in plaats van een ondernemer te zijn.Gelukkig kunnen wij je hierbij ondersteuning aanbieden. Naast de verplichte werkzaamheden, die horen bij het ondernemen, geven we je ook advies waardoor je efficiënter en effectiever te werk kan gaan. Wij hopen hiermee een verlening te kunnen zijn van je succes.

Voor ons is persoonlijk contact en kwaliteit topprioriteit. Voordat we beginnen zouden we eerst een persoonlijk gesprek met je willen hebben. Daarbij kan je ons vertellen wat je doel is en hoe wij een toegevoegde waarde kunnen zijn voor je onderneming. Vervolgens gaan we met je wensen aan de slag. Bij de volgende ontmoeting zullen wij onze plan presenteren waarbij je de mogelijkheid hebt vragen te stellen. Pas als onze plan naar jouw tevredenheid is, gaan we gaan de slag. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Natuurlijk begrijpen we ook dat iedere ondernemer anders is. Wij bieden naast all-inclusive pakketten, waarbij we je gehele administratie uit handen nemen, ook losse diensten aan. Op deze manier heb je de flexibiliteit om alleen dié diensten te nemen die je nodig hebt.

Ben je geïnteresseerd naar een van onze diensten? Neem contact met ons op. Wij staan klaar om je naar de volgende level te brengen!

< Terug naar diensten Homepagina

Contact ons

Je hebt ons gevonden, en nu zit je te twijfelen om contact op te nemen? Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.