sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Bedrijfsfilm laten maken – Jouw unieke bedrijfsvideo

Niet alleen professionele bedrijfsfoto’s, maar ook een goede bedrijfsvideo laat de klant zien waar jouw onderneming zo uniek in is! Maak jouw eigen bedrijf visueel voor potentiële klanten en partners en vertel je jouw verhaal door middel van een ijzersterke bedrijfsfilm. Dit is niet alleen belangrijk voor leuke visuele content op je website, maar des te belangrijker voor de attentie bij de bezoeker. Een goede promotiefilm over jou en jouw bedrijf blijft veel langer hangen bij de kijker en komt ook een stuk beter over dan geschreven tekst. Als je kiest voor een passende stijl, die aansluit bij jouw bedrijf én bij de beleving van jouw doelgroep, is de aandacht van de bezoeker een stuk hoger en zal dit ook de conversie op je website vergroten. Echter, als je het goed aanpakt. En daar zijn wij voor!

✓ Vertel de klant jouw unieke verhaal!
✓ Een bedrijfsfilm verhoogt de betrokkenheid op je website
✓ Videocontent wordt steeds populairder
✓ Filmpjes en video

 

Bedrijfsvideo laten maken als hulp bij het starten van je eigen bedrijf

Videocontent is upcoming. Misschien merk je zelf ook wel dat een steeds groter deel van social media bestaat uit korte filmpjes, dit is momenteel heel populair maar de populariteit rondom videocontent zal alleen nog maar stijgen. Dit is het juiste middel om je doelgroep te laten zien dat jij in bent voor innovatie! Jouw bedrijfsfilm is dan ook ideaal om gemakkelijk te delen via deze social media kanalen. Denk aan Facebook, LinkedIN & YouTube. Via deze kanalen kun je een groot publiek bereiken, welke jouw bedrijfsvideo gemakkelijk kunnen delen of liken!

 

Bedrijfsfilm een goed idee voor zowel professionele als startende ondernemers

Wij vinden van wel. Zodra je eigen bedrijf staat en je er helemaal klaar voor bent om de klanten van dienst te zijn, is dit volgens ons een mooi moment voor jouw eerste bedrijfsvideo. Hiermee laat je iedereen zien wat jij hebt opgebouwd, wat je visie is en waar jouw bedrijf voor staat. Waarschijnlijk zijn er op dit moment ook veel mensen benieuwd naar je eigen bedrijf, omdat de eerste fase vaak veel nieuwsgierigheid bij zowel bekenden als onbekenden oproept. Wanneer je in de startende fase zit, willen mensen en ook potentiële klanten graag weten wat je precies aan het ontwikkeling bent en hoe dit er uiteindelijk uit komt te zien. Een promotiefilm in de vorm van een bedrijfsvideo is ideaal om direct die nieuwsgierigheid te beantwoorden met een vertrouwd gevoel en goede sfeer die je creëert met je bedrijfsfilm.

 

Onze werkwijze is speciaal afgestemd op voor starters!

De kans is groot dat je nog nooit hebt nagedacht over het maken van een bedrijfsfilm en alles wat daarbij komt kijken. Daarom helpen we jou hiermee vanaf het begin. Onze werkwijze bestaat daarom uit drie onderdelen:

✓ We bedenken samen met jou een sterk concept, waarbij jouw unieke waarden naar voren komen.
✓ We zorgen ervoor dat alles strak op beeld komt
✓ Het ruwe materiaal zullen we monteren in een vloeiend, kort maar krachtige bedrijfsfilm

En vervolgens leveren we de video op. Er is ruimte voor feedback, zodat we indien mogelijk nog een aantal dingen kunnen aanpassen. Daarna kun jij aan de slag door je unieke promotiefilm te delen op je website of social media kanalen!

< Terug naar diensten Homepagina

Contact ons

Je hebt ons gevonden, en nu zit je te twijfelen om contact op te nemen? Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.