sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Offline / Online marketing uitbesteden! Baniti helpt jou!

Hoe bereik jij als onderneming je klanten? Doe je dat het liefst via mond-op-mond reclame, adverteer je in folders of misschien wel online? Het zou heel goed kunnen dat je lang niet veel hebt hoeven doen om toch voldoende klanten te krijgen, maar dat het nu tijd is geworden voor een strategische aanpak! Zowel offline en online liggen er altijd kansen voor startende ondernemers, maar ook voor ervaren ondernemers blijven er voldoende kansen! Ben jij klaar om deze kansen te pakken en je onderneming een boost te geven? Dat zijn wij ook!

Een goed marketingplan kan van essentieel belang zijn voor een goede bedrijfsvoering met voldoende klanten. Sterker nog: Er is altijd wat te winnen op het gebied van marketing. Jouw klanten begeven zich waarschijnlijk op één of meer van de vele social media platformen. Ben jij daar al om deze potentiële klanten kennis te laten maken met jouw onderneming?

Een leuk nieuwtje: Er zijn namelijk ontzettend veel manieren om meer klanten te kunnen creëren. Door onze ervaring weten wij daar veel vanaf en kunnen jou hier goed mee helpen!

✓ Wij denken Out of the Box
✓ Leuke marketingstrategieën die passen bij jouw onderneming
✓ Wij maken gebruik van visuele content in de vorm van film’s en video’s.

 

Baniti helpt bij starten eigen bedrijf met je marketingstrategie

Ga je starten met je eigen onderneming en heb je hulp nodig? Of timmer je al een tijdje aan de weg, maar weet je even niet meer zo goed hoe je verder moet? Als ondernemer is het belangrijk je marketingstrategie te bepalen en deze regelmatig te evalueren om te kijken hoe je dingen nog beter zou kunnen doen. De klanten en hun wensen veranderen namelijk voortdurend, dus doe je er goed aan om je strategie aan te passen wanneer de situatie daarom vraagt.

Wij kunnen je helpen! Baniti heeft specialisten in huis die op de hoogte zijn van de laatste trends & ontwikkelen op het gebied van offline en online marketing

 

Online Marketing: Vergroot je online vindbaarheid (SEO & SEA)

De wereld speelt zich voor een groot deel af op het internet. Het is misschien nog wel belangrijker om online gevonden te worden, dan offline. Mensen willen toch vaak voor een eerste indruk even je website bekijken, weten wat jouw startende onderneming voor hen kan betekenen en eventueel een offerte aanvragen of contact opnemen. Wij adviseren daarom, juist als starter, om je online marketing on point te hebben. Hiermee zorg je ervoor dat je je online vindbaarheid vanuit zoekmachines vergroot, maar ook jouw doelgroep goed weet te bereiken via zoekmachine advertenties of social media advertenties.

 

Offline marketing

Evengoed moet de offline marketing niet worden vergeten, want er zijn ook nog voldoende mensen die graag een gezicht bij een bedrijf zien of graag even langskomen. Denk out of the box om leuke marketingacties in te zetten om klanten kennis te laten maken met jouw dienst. Vind je dat lastig? Dan zijn wij er om jou te helpen! Wij stimuleren je out of the box te denken, hebben een groot netwerk en kunnen je helpen met het designen van promotiemateriaal!

< Terug naar diensten Homepagina

Contact ons

Je hebt ons gevonden, en nu zit je te twijfelen om contact op te nemen? Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.