sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Netwerken voor startende en ervaren ondernemers!

Wat is er leuker dan contacten leggen met potentiële partners, sparren over je goede ideeën of je visitekaartje afgeven op een gezellige borrel? Dit is het idee achter onze netwerkborrel. Oké, je kunt misschien nog heel veel leukers bedenken in je vrije tijd, maar op het zakelijke vlak is dit een hele ontspannen manier om nieuwe (zakelijke) contacten te leggen. Wij van Baniti maken deze ‘zakelijke verplichting’ (hoe netwerken toch vaak voelt) graag wat laagdrempeliger en aantrekkelijker voor je! Door netwerkborrels te organiseren waarbij in een ontspannen sfeer genetwerkt kan worden of gewoon gezellige contacten gelegd kunnen worden. Doe jij mee?

Gezien het feit dat veel ondernemers vaak hard werken is er vaak minder tijd of zin om te netwerken op beurzen en zakelijke netwerkevenementen. Dit is eigenlijk super zonde, want in iedere fase van jouw onderneming kun je tijdens dit soort evenementen of borrels de belangrijkste contacten leggen! Tevens wordt netwerken door startende ondernemers vaak ontweken, omdat dit toch een hoge druk met zich meebrengt en je als starter onzeker kan zijn over je vertoning op een netwerkevenement. Hier hoef je je niet langer druk om te maken, want wij nemen je hierin mee!

 

Hoe zien onze netwerkdagen eruit?

Wij houden 2x per maand netwerkbijeenkomsten voor enthousiaste ondernemers. Of je nou een startende of ervaren ondernemer bent, er is voor iedereen plaats. De maandelijkse twee netwerkdagen hebben wel een andere insteek. De ene staat in het teken van ‘zakelijk netwerken’ en de andere in het teken van de ‘netwerkborrel’.

Onze netwerkbijeenkomsten staan eens in de maand in het teken van een ‘netwerkborrel’. Netwerken is natuurlijk belangrijk en daar komen de meesten ook wel voor, maar de sfeer tijdens dit evenement zal voelen als een ontspannen en gezellig borrel. Een beetje vergelijkbaar met een vrijdagmiddagborrel.
Daarentegen staat de andere netwerkbijeenkomst in de maand meer in het teken van het serieuze netwerken. Dit evenement zal puur zakelijk zijn en is perfect voor ondernemers die hier hun voorkeur aan geven.

Onze netwerkborrels worden momenteel alleen georganiseerd bij voldoende aanmeldingen. Interesse? Geef dit dan even aan ons door via een mailtje naar info@baniti.nl

 

Wat is netwerken volgens ons

Netwerken is volgens ons belangrijker dan wordt gedacht. Het is vaak de minst belangrijke prioriteit van een ondernemer. Dit snappen wij heel goed, want wanneer je bezig bent met het opzetten van je onderneming of juist actief bent in een bruisende markt is het logisch dat je de hoogste prioriteit stelt aan je klanten. Ook heeft netwerken een ‘opdringerig’ of ‘commercieel’ imago, terwijl dit echt niet zo hoeft te zijn! Echter moet niet vergeten worden wat netwerken voor een ondernemer, beginnend of ervaren, kan opleveren:

✓ Creatieve ideeën ontwikkelen: Sparren met andere specialisten om tot nieuwe inzichten en ideeën te komen!
✓ Feedback inwinnen van specialisten / andere ondernemers.
✓ Door te netwerken kun je vertrouwen ontwikkelen over je eigen concept
✓ Samen de handen ineen steken. Bijvoorbeeld samen kennis inkopen of samen klanten gaan bedienen.
✓ Op netwerkborrels kun je uitstekend je kennis uitwisselen en je concullega’s helpen/geholpen worden.

< Terug naar diensten Homepagina

Contact ons

Je hebt ons gevonden, en nu zit je te twijfelen om contact op te nemen? Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.