sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.
 

Baniti connect

Netwerken doe je bij Baniti
Netwerken icon_large

Zakelijke netwerken

Netwerken kent vele definities, maar graag vertellen wij over het netwerken bij Baniti. Bij het netwerken van Baniti staat “samen kom je verder” centraal. Dat betekent dat de andere ondernemers/vertegenwoordigers jouw netwerk zijn en jij hen netwerk. Tijdens het zakelijk netwerken heb je voldoende gelegenheid om nieuwe ontwikkelingen binnen je onderneming te vertellen, je zoek vraag te stellen en samen te sparren waar elkaars kansen liggen.

Wat Baniti Connect uniek maakt, is dat wij puur zakelijk combineren met de welbekende vrijdagmiddagborrels. Ook dit is een activiteit die maandelijks terugkeert. De zakelijke ochtendsessies en netwerkborrels zullen nooit georganiseerd worden in dezelfde week, maar wel in dezelfde maand.

Workshops

Per kwartaal organiseren wij netwerkavonden waarbij wij iemand uitnodigen om een workshop te geven of om te vertellen over een interessant onderwerp. Voor de Baniti Connectleden zijn deze workshops gratis, voor de niet leden kost dit € 15,- per workshop. De avonden hebben een standaard programma, zoals de inloop, het main event van maximaal twee en een half uur en een drankje (netwerken) na. Door de workshops die gegeven worden door Baniti, ontwikkel je jouw eigen potenties. Niet iedereen weet hoe alles werkt. De workshops hebben uiteenlopende onderwerpen. Enkele voorbeelden hiervan zijn;

–              Hoe zet ik potentiële klanten om naar klanten?
–              Wat zijn de nieuwe hypes op internet?
–              Welke tools passen bij mijn bedrijf?
–              Hoe schrijf ik de juiste offerte?
–              Hoe professionaliseer ik mijn LinkedIn?

Maandelijkse borrel

Zakelijk netwerken hoort  afgewisseld te worden met ontspanning. Hier zorgt Baniti voor door de maandelijkse netwerkborrel te organiseren. Dit zijn borrels voor de informele formele gesprekken. Net iets luchtiger dan de zakelijke netwerkgelegenheden, maar net zo belangrijk. 24/7 Is niet de manier om altijd succesvol te zijn. Ze zeggen wel eens dat de beste connecties en ideeën ontstaan op een bierfilter.

Bij Baniti Connect komen (startende) ondernemers maandelijks bij elkaar, met als doel het zorgen voor groei in hun business. Bij het netwerken van Baniti staat “samen kom je verder” centraal. Tijdens deze ochtendsessies komt er iedere keer een ander onderwerp aan bod om je bedrijf te optimaliseren, beter te positioneren en je product/dienst beter te verkopen. Hier vertellen de ondernemers de doelstellingen van hun business en kunnen zij sparren over hun negatieve en positieve ervaringen over acties die zijn ondernomen. Door aanwezig te zijn bij de maandelijkse bijeenkomsten ben je bezig met het uitbreiden van je netwerk en dit leidt tot goede contacten. 

Wat Baniti Connect uniek maakt, is dat wij puur zakelijk combineren met de welbekende vrijdagmiddagborrels. Ook dit is een activiteit die maandelijks terugkeert. De zakelijke ochtendsessies en de netwerkborrels zullen nooit georganiseerd worden in dezelfde week, maar wel in dezelfde maand.

Inschrijven voor een workshop of Baniti Connect? Dat kan via dit inschrijfformulier

Workshop: SEA
Plaats: De Ritsz Alkmaar
Datum:  19 maart 2019 (dinsdag).
Tijd:       19:00 uur – 21:30 uur (inloop 18:30 uur).
Kosten:  € 15,- incl. BTW.
Omschrijving: Meer online verkopen door het gebruik van Google Adwords en andere social media advertentie mogelijkheden.
Schrijf je in en kom er achter hoe ook jij meer uit betaalde advertenties kunt halen.
 
Baniti Connect
Het lidmaatschap van Baniti Connect kost € 100,- excl.BTW per jaar.

SEA WorkshopBaniti ConnectContact ons

Je hebt ons gevonden. Zit je nu te twijfelen om contact op te nemen? Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.