sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Online marketing uitbesteden (SEO & SEA): Vergroot je online vindbaarheid!

Als startende ondernemer is het tegenwoordig belangrijk om een mooie website te hebben, waar jij je diensten of producten op kunt aanbieden. Je website is immers je online visitekaartje en vaak ook de eerste ‘ontmoeting’ die de klant met jou heeft. Om deze reden is het belangrijk om een goede indruk achter te laten. Met een mooie website geef je jouw klanten dus direct een goed gevoel.

Dit is stap 1, je hebt een mooie website. Maar hoe zorg je er nou voor dat potentiële klanten jou en jouw website ook kunnen vinden op het wereldwijde web, waar zoveel bedrijven hun diensten aanbieden? Het zal zonde zijn als je een mooie website hebt gebouwd / laten bouwen, maar deze vervolgens door niemand wordt gevonden. Hier komt SEO (Search Engine Optimalisation) om de hoek kijken. Dit de belangrijkste én goedkoopste online-activiteit die ervoor zorgt dat potentiële klanten jouw website kunnen vinden en misschien wel jouw volgende (nieuwe) klanten zullen zijn! Daarnaast kunnen we je ook helpen met SEA: Zoekmachine advertenties.

Wij maken je SEO on point om je online vindbaarheid te vergroten!
Wij helpen met SEA: Effectieve zoekmachine advertenties plaatsen!
Social media advertising: Bereik je doelgroep via social media!

 

SEO, een lastig verhaal voor jou als startende ondernemer? Onze SEO-specialisten helpen je hiermee!

Onze SEO-specialisten helpen jou als startende ondernemer met het optimaliseren van je website. Zoekmachine optimalisatie is echter een proces wat continu in beweging zal blijven. Optimaliseren is niet iets wat je eenmalig doet, maar continue verbetering zal ervoor zorgen dat de zoekmachine jouw website steeds hoger gaat waarderen, wat leidt tot steeds meer verkeer (lees: potentiële klanten) naar jouw website.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden hulp aan op maat. Bestaat jouw website al een tijdje? Dan doen we een SEO-check om je vervolgens een advies te kunnen geven op welke punten jouw website verbeterd zal moeten worden, wat de kans vergroot dat je hoger gaat ranken.

Je website zoekmachine vriendelijk inrichten

We geven een advies

Mogelijkheid tot implementatie van het advies

Verschillende abonnementen om de online vindbaarheid van jouw website continu te verbeteren!

Onthoud: SEO is een constant proces

* Wij richten ons om het optimaliseren voor de zoekmachine Google, omdat deze zoekmachine veruit het meest wordt gebruikt. Via bijvoorbeeld onze smartphone zoeken we 99% van de tijd via Google.

 

Wat is SEO / Zoekmachine optimalisatie?

In het kort is SEO (of zoekmachine optimalisatie) het optimaliseren van jouw website voor mensen die zoekmachines gebruiken. Door je website zodanig te optimaliseren op het gebied van de content, de achterliggende techniek en de autoriteit van de website vergroot je de kans hoog gewaardeerd te worden in de organische zoekresultaten. Dit is essentieel om verkeer (potentiële klanten) naar de website toe te trekken, want de meeste mensen klikken niet verder dan de bovenste 5 website in de zoekresultaten.

Wil jij dus je online vindbaarheid vergroten en potentiële klanten kunnen bereiken? Dan is een goede SEO-optimalisatie van levensbelang.

Wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar jouw diensten, zal jouw geoptimaliseerde website ervoor zorgen dat de zoekmachine jouw website naar waarde waardeert en daarom op een goede plek in de zoekresultaten toont.

Een andere manier om je online vindbaarheid te vergroten is door te investeren in online advertenties. Dit kan ook een hele goede manier zijn, maar ook een stuk duurder.

SEO-optimalisatie is geen eenmalig proces. Optimalisatie bereik je immers via continue verbetering. Door iedere maand aandacht aan de online vindbaarheid van je website te schenken, blijft jouw website up-to-date en dat wordt gewaardeerd door de zoekmachine. Dit verhoogt jouw online vindbaarheid, wat één van de belangrijkste rol speelt in de online marketing en waardoor je jouw online visitekaartje kunt afgeven aan jouw toekomstige klanten.

 

SEA: Zoekmachine advertenties plaatsen

Je kent ze waarschijnlijk wel, de advertenties die je in de Google zoekresultaten ziet wanneer je naar iets op zoek bent. De bovenste 2, 3 of 4 zoekresultaten zijn betaalde advertenties! Ook jouw business kan hiertussen staan, zodat je beter te bereiken bent voor de doelgroep waar jij je op richt. Door middel van de focus op de juiste zoekwoorden, worden de advertenties voor je ingericht. Een combinatie tussen de organische zoekresultaten en jouw bod vormt uiteindelijk de mate waarin jouw advertentie wordt getoond. Een goede organische online vindbaarheid (SEO) draagt daar dus aan bij en zorgt ervoor dat je zoekmachine advertenties goedkoper worden! SEA staat dus niet op zichzelf!

 

Bereik je doelgroep via Social Media

Een andere mooie manier om je doelgroep te bereiken is social media. Tegenwoordig heeft 90% van de Nederlandse bevolking wel ergens een social media account en wordt er ook meer dan ooit geshopt via deze kanalen! Een kansje om niet te laten liggen dus! Via social media kanalen, zoals Facebook, Instagram en Linkedin kun je heel gericht advertenties plaatsen die getoond worden aan jouw doelgroep! Ook voor business-to-business kan dit een effectieve manier zijn om je doelgroep te bereiken. Baniti helpt jou als startende ondernemer om je advertenties effectief in te richten, waarbij gefocust wordt op jouw doelgroep!

Baniti helpt startende ondernemers met het plaatsen van zoekmachine advertenties / SEA. Ben jij een ervaren ondernemer? Ook dan kunnen we je helpen! Neem contact met ons op voor meer gerichte informatie over deze dienst!

< Terug naar diensten Homepagina

Contact ons

Je hebt ons gevonden, en nu zit je te twijfelen om contact op te nemen? Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.