sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.
 

Skills

De diensten bij Baniti

Skills

Misschien heb je het al gelezen of herken je de skills door de iconen. Baniti is een jong enerverend bedrijf en bestaat uit verschillende teams om jou goed van dienst te zijn. Aan de hand van mooie termen en dure woorden, maar simpele betekenissen, leggen wij hieronder uit wat wij voor ondernemers kunnen betekenen.

Neem contact op

Business Consultancy

Business Consultancy, wij zijn de juiste gesprekspartner om te achterhalen hoe jij jouw nieuwe onderneming in de markt wilt zetten, wat je strategie en je bedrijfsvoering gaat worden. Heb jij alles al doorgevoerd, dan zijn wij een uitstekende partner om jouw processen onder de loep te nemen en dit bespreekbaar te maken.

Ik wil meer weten >

Marketing

De bedrijfsvoering die je kiest hoor je ook uit te stralen. Dit kan offline en online. Wij denken hier met je mee en geven de handvaten hoe jij dit het beste kunt doen. Onder Online marketing valt: zichtbaarheid, website en zoekmachine optimalisatie, reclame uitingen en ga zo maar door.

Ik wil meer weten >

Webdesign

Hoe wil jij je website/webwinkel en wat is de beste manier om je product/dienst goed aan te bieden. Een website/webwinkel bedenken is geen hogere wiskunde. Vooral niet met WordPress, maar vind maar is het juiste template. Onze experts weten precies waar ze moeten zoeken en hoe zij de templates kunnen customizen naar jouw wensen.

Ik wil meer weten >

Design

Marketing gaat niet alleen om online, offline moet je ook perfectie uitstralen. Wij hebben goede designers en creativiteit in huis om jouw gedachten te vertalen in marketingcommunicatie. Hier kun je denken aan posters, flyers, visitekaartjes, ontwerpen voor bedrukkingen, afbeeldingen voor de website, infographics en ga zo maar door. Heb je even geen inspiratie, dan hebben wij die wel voor jou. Kortom, voor alle uitingen kun je bij ons team aankloppen.

Ik wil meer weten >

Webhosting

Door een goede hosting houdt u uw website en/of webshop altijd online. Dit is een klein, maar belangrijk onderdeel waar ondernemers vaak niet (goed) bij stil staan. Wij werken met cloud-hosting. Dit betekent voor u dat u een eigen privé server huurt en dit niet hoeft te delen met anderen. En dat alles voor een betaalbare prijs!

Ik wil meer weten >

SEO/SEA

Met een goede website krijg je nog geen bezoekers. Bezoekers krijg je door je website te optimaliseren. Wij optimaliseren jouw website waardoor deze hoog in Google komt, door middel van tools die achterhalen op welke woorden jouw doelgroep zoekt. Dit verwerken wij in jouw website zodat deze goed vindbaar is (SEO). Idem dito met marketing acties (SEA).

Ik wil meer weten >

Film

Een goede bedrijfsfilm of reclamefilm vertelt veel, duidelijk en kort over jouw bedrijf of product. Wij weten de aandacht van de kijker te stimuleren en vast te houden.

Ik wil meer weten >

Fotografie

Elke eigen foto heeft veel meer waarde voor zoekmachines (SEO) dan een stockfoto. Eigen foto’s wekken ook meer betrouwbaarheid op bij bezoekers. Dit zijn al twee redenen om eigen foto’s te gebruiken op je website en social media kanalen. Wil je echt goede foto’s (zoals die van ons), laat ze schieten door onze professional. Wij leggen vast wat jij wilt.

Ik wil meer weten >

Financiën

Ondernemerschap draait om de centen, jouw geldstroom. Met een goede balans heb je snel en duidelijk overzicht over de acties die jij kunt nemen, investeren. Als ondernemer heb je te maken met aangiftes en belastingen. Ben je hier geen ster in? Dan zit je bij ons goed. Wij zijn goed in geld besparen in plaats van de belasting onnodig veel te betalen.

Ik wil meer weten >

Netwerken

Als ondernemer is het belangrijk om open te staan voor mond-tot- mondreclame en persoonlijk contact. Hiernaast is het ook van belang om zakelijk af te wisselen met ontspanning. Wanneer jij als ondernemer of vertegenwoordiger deel uitmaakt van ons netwerk, combineren wij puur zakelijk netwerken met workshops en een maandelijkse borrel.

Ik wil meer weten >

Contact ons

Je hebt ons gevonden. Zit je nu te twijfelen om contact op te nemen? Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.