sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Consultancy voor startende ondernemer

Als ondernemer is het belangrijk om een pad uit te stippelen, die je gaat bewandelen in de richting van een optimale bedrijfsvoering. Je zult een aantal belangrijke vragen moeten beantwoorden, voordat dit pad duidelijk wordt en jij exact weet wat je gaat aanbieden en hoe je dat wilt gaan doen. Wanneer je een duidelijk plan van aanpak hebt gemaakt, zal het makkelijker en vooral duidelijker zijn om vervolgens uit te voeren.

Belangrijke vragen kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op de manier hoe jij je klanten gaat benaderen, hoe je verdienmodel eruit ziet en hoe je jouw startende onderneming wilt promoten. Dit zijn de leukere dingen van het vak, maar daarnaast is het ook heel belangrijk dat je plannen maakt met betrekking tot het waarborgen van de kwaliteit, weet wat er wettelijk allemaal moet gebeuren en het financiële plaatje in kaart brengen.

Baniti biedt:
✓ Wij stimuleren jou in het out of the box denken
✓ Wij geven antwoord op jouw vragen
✓ Ondersteuning & Sturing!

 

Baniti Consultancy helpt startende ondernemer op weg!

Baniti helpt jou om jouw start-up te ontwikkelen! Kies je voor duidelijkheid, betrokkenheid en goed advies? Dan kies je voor Baniti!

Wil jij je eigen onderneming opstarten? Dan zal je zien dat hier heel veel bij komt kijken. Enkel focussen op het aanbieden van jouw product of dienst is helaas niet voldoende. Klanten worden steeds veeleisender, omdat we simpelweg de goede service van grote bedrijven gewend zijn. Baniti heeft veel van deze expertises in huis, waardoor wij je met van alles kunnen helpen. Zowel met het financiële plaatje, als de marketing als de uitstraling van jouw bedrijf. Echter, moet het natuurlijk wel jouw bedrijf blijven. Dit vinden wij het allerbelangrijkst. Daarom laten we jou graag de beslissingen nemen en het pad kiezen voor de toekomst. Wij kunnen je hier wel in sturen met handige tips en onze kennis.

 

Consultancy / advies om jouw koers te varen!

Wil je iets veranderen aan de bedrijfsvoering van je bedrijf of een andere koers varen? Wij helpen niet alleen start-ups, maar hebben ook ervaring met consultancy voor bestaande bedrijven. Draait het niet helemaal zoals je zou willen? Schakel dan onze hulp in!

Out of the box denken is echt ons ding en voor veel aspecten van het ondernemen belangrijk. Niet alleen bij het promoten van je bedrijf, maar ook om de klant nét die extra service te bieden of nét een stapje meer doet dan de concurrent. Wij kunnen je hierin stimuleren & je helpen om jouw bedrijf weer de juiste koers te laten varen!

< Terug naar diensten Homepagina

Contact ons

Je hebt ons gevonden, en nu zit je te twijfelen om contact op te nemen? Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.