sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.
 

Traject

Hoe verloopt een opdracht

Traject

Baniti staat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wij vinden persoonlijke aanpak, maatwerk, erg belangrijk en zorgen hier voor. Wij zorgen dat iedere (startende) ondernemer een eigen projectmanager krijgt. Een traject begint bij een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek is het belangrijk dat de klik tussen beide partijen aanwezig is. Na het eerste gesprek verdiept de projectmanager zich in jouw beginnende onderneming.

Projectstappen na de kennismaking

Kennismaken is het eerste en belangrijkste van het hele proces. Hier wordt een
basis gelegd voor de verdere samenwerking.

1. Brainstormen

Het team krijgt een introductie van jouw onderneming. Tijdens de introductie wordt het doel bepaald over wat er bereikt moet worden. Het concept, waar wij over brainstormen en over sparren wordt uitgebouwd in een voorstel. Het voorstel wordt verwerkt in een offerte.

2. Uitvoering

Na de getekende offerte wordt er gewerkt aan het concept. Hier produceren wij de eerste en tweede ontwikkeling van jouw concept. Uiteraard zijn hier feedback momenten voor, want wij hebben de juiste input nodig om tot een goed product te komen die voldoet aan jouw wensen.

3. Oplevering

Nadat wij feedback hebben ontvangen van feedback moment twee, werken wij aan de definitieve oplevering. Jouw product is bijna klaar, maar voordat alles definitief wordt hebben we nog een laatste controle, feedback moment. Indien nodig zetten we de extra punten op de i. Echter weten wij uit ervaring dat de extra punten op de i niet nodig zijn, door de open communicatie en projectmanager die 24/7 op jouw project gefocust is.

4. Resultaat

Het resultaat is hetgeen dat wij hebben afgesproken. Wellicht meer en beter dan het afgesproken resultaat, maar nooit minder. Kwaliteit is voor ons belangrijk. Om de kwaliteit hoog te houden verzorgen/beheren wij graag voor de nazorg en optimalisatie. De optimalisatie voor jouw product is belangrijk, want de markt en branches veranderen sneller dan ooit van te voren.

Contact ons

Je hebt ons gevonden. Zit je nu te twijfelen om contact op te nemen? Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.