sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.
 

Baniti visie

Maak kennis met Baniti
Crew_klein

Even voorstellen...

Baniti richt zich op het helpen van startende ondernemers. Hiernaast heeft Baniti de passie om ondernemers te helpen die al langere tijd in de markt aanwezig zijn, om hen tot een hoger niveau te tillen. Baniti betekent leraar. Wij staan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wij zijn een jong enerverend bedrijf dat hulp biedt aan beginnende ondernemers. Ieder team heeft zijn eigen specialiteit. Dat is wat ons uniek maakt en ervoor zorgt dat u optimaal geholpen wordt! Bent u een startende ondernemer, dan helpen wij u van begin tot professionaliteit. Wij leggen duidelijk ons traject uit, geven u kennis mee en laten u in contact komen met andere (startende) ondernemers tijdens onze maandelijkse netwerkdag. Het mooie aan Baniti is dat wij u tips, trucs en uitleg geven, zodat u de toekomstige acties wellicht zelf kunt ondernemen.

Geboorte Baniti

Na enkele bedrijven goed geholpen te hebben, zijn de eigenwijze schoenen aangetrokken en is Baniti geboren. Baniti heeft door het geven van verschillende consultancies verschillende mensen ontmoet en de juiste personen gemotiveerd om een Baniti crew te vormen. En met succes. Baniti is een onderscheidende onderneming dat zich richt op startende ondernemers. Wij hebben de kracht en energie om beginnende ondernemers de juiste richting op te sturen en actief mee te denken om het beste uit jouw onderneming te halen.

Onze visie

Baniti betekent leraar en dat is ook onze visie, leraar zijn. Niet een leraar die het altijd beter weet, maar in samenwerking met jou de onderneming sterker maken en tips en trucs geven. Het is de trend van nu en in de toekomst, dat mensen zelfstandiger worden of willen zijn. Echter weet veel van hen niet waar ze moeten beginnen om een onderneming in het begin goed neer te zetten. Wij helpen iedereen, zonder hier zelf veel van te profiteren. Aan de hand van standaard pakketten, die individueel afgestemd worden, zal er een plan van aanpak worden gemaakt voor een vast bedrag. Baniti staat er op iedereen te kunnen helpen en stimuleren, ongeacht de omvang of winstgevendheid van de onderneming.

Contact ons

Je hebt ons gevonden. Zit je nu te twijfelen om contact op te nemen? Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.