sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Webdesign & Webhosting, laat een professionele website maken!

De wereld wordt steeds digitaler en we zijn met z’n allen een groot deel van de dag online! Grote kans dat jouw doelgroep zich ook online bevindt. Een groot voordeel voor jou als ondernemer. Zo kun je je klanten niet alleen offline bereiken, maar (nog veel makkelijker) ook online! Hiervoor is het belangrijk dat je je onderneming op een goede manier neerzet op het wereldwijde web. Het hebben van een goede, duidelijke en mooie website is hierin één van de belangrijkste dingen. Dit kun je zien als jouw online visitekaartje.

Het is belangrijk dat je website op één lijn ligt met je bedrijf. Wat je met je bedrijf wilt uitstralen, wil je ook online uitstralen zodat bezoekers voelen en begrijpen wat jouw visie is en hoe jij hun van dienst kan wilt zijn. Internet zorgt ervoor dat grenzen vervagen en daarom heb je online veel meer mogelijkheden tot het vinden van nieuwe klanten dan offline. Een hele handige tool, dus waarom geen gebruik van maken?

 

Webdesign voor ervaren en startende ondernemers

Ga je beginnen en heb je hulp nodig bij het starten van je eigen bedrijf in de vorm van onder andere een website, of timmer je al een tijdje aan de weg en kan je website wel een opknapbeurt gebruiken? Dan zijn wij er om jou te helpen. Baniti biedt hulp bij het starten van je eigen bedrijf, maar helpt ook ondernemers die advies nodig hebben of verschillende zaken willen uitbesteden!

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Met betrekking tot je website kunnen wij veel voor je betekenen. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen en restylen van websites. Samen met jou maken we graag een ontwerp, waar jij je idee over je website in kunt uiten. Het is belangrijk dat de visie en de uitstraling van je bedrijf online terugkomt, dus daarom is er alle ruimte voor jouw input en ideeën. Wij vullen dit vervolgens aan met strategisch online marketing inzicht en onze ervaring met design. Ook geven we je feedback (als daar wens naar is) het uiterlijk en de conversie van je website.

✓ Volledige website laten maken
✓ Restylen van een bestaande website
✓ Feedback & advies voor je huidige site
✓ Conversie Optimalisatie: Hoe zet je bezoekers om in klanten?
✓ We geven de kracht van je website een boost en verbeteren de zwaktes!

Daarnaast kunnen we je ook helpen met het verhogen van de vindbaarheid, zoekmachine advertenties en schriftelijke- en/of videocontent (in de vorm van bedrijfsfoto’s of een mooie bedrijfsfilm)

En denk eraan: Jouw website is jouw online visitekaartje!

 

Webhosting

Webhosting kunnen we heel ingewikkeld gaan uitleggen, maar dat gaan we niet doen. Voor jou als ervaren of startende ondernemer is het vooral belangrijk dat je je website laat hosten op veilige en snelle webservers. Dit is belangrijk, omdat een snelle webhosting ervoor zorgt dat je website snel geladen wordt, dus je de bezoeker (potentiële klant) goed van dienst kan zijn. Een veilige webserver is natuurlijk belangrijk om je te beschermen tegen hackers.
Voor het hosten van je website hebben we verschillende pakketten ontwikkeld. Deze verschillen van elkaar in de mate van geheugen, snelheid en nog een aantal andere technische specificaties. We helpen je graag met het kiezen van het juiste pakket. Neem hiervoor contact met ons op.

Voor jou komt het erop neer dat je webhosting aan de volgende eisen voldoet:

✓ Simpel
✓ Goedkoop
✓ Snel
✓ Veilig

Je hebt hier zelf in principe geen omkijken naar en kun jij je focussen op je eigen business. Wij zorgen ervoor dat je website continu online is, we zorgen ervoor dat de belangrijke updates uitgevoerd worden en dat je website goed beveiligd is. Iets waar je als ondernemen volledig je handen vanaf kunt trekken.

< Terug naar diensten Homepagina

Contact ons

Je hebt ons gevonden, en nu zit je te twijfelen om contact op te nemen? Een kennismakingsgesprek in combinatie met een hapje en drankje zien wij altijd zitten. Wij staan niet alleen nu, maar ook later voor je klaar.